Business talk show & Networking

Treće redovno okupljanje, druženje Business Insider Networking Association – BINA pod nazivom „Business talk show & Networking“ održalo se u Utorak 09.07.2019. s početkom u 20h u restoranu “Balon” u Zagrebu.

Da bi dobili više uvida u to što nas čeka u slijedeće dvije godine te da bi saznali aktualna i buduća kretanja na području makroekonomije financijskih tržišta i gospodarskog razvoja na “BUSSINESS TALK SHOW & NETWORKING” smo pozvali
Doc. dr. sc. TOMISLAVA GLOBANA – docenta na Ekonomskom fakultetu, dobitnika Državne nagrade za znanost koju dodjeljuje Hrvatski sabor te nagrade Austrijske središnje banke za najbolji znanstveni rad mladih ekonomista.
Posebno se bavi i ekonomikom sporta pa je to biti zanimljiv spoj koji je dodatno zagrijao naše muške članove.

Teme su bile:
“Ulazak u Eurozonu”
Utjecaj i kretanje politike svjetskih i domaćih novčanih tokova na gospodarstvo.
„Evolucija business-a u nogometu“

Na diskusiji sudjeluje: Anita Mlinac Lukenda – consultant BINA za organizacijski razvoj, financijsko upravljanje i kontroling.

Moderator:
Brankica Capan Vučić – predsjednica BINA

Nakon ozbiljnih tema usljedilo je ugodno druženje, umrežavanje i bogata tombola koju dodjeljuju naši članovi i partneri.

Predivan lounge ambijent na terasi pružo će nam poznati vrhunski zagrebački restoran “Balon” Prisavlje 2. a svojim gastro-kreativnim finim zalogajčićima iznenadio nas je Cheef restorana Stipan Iličić.

Želite nam se pridružiti?

Kontaktirajte nas!

Pošalji upit