Na Bini s Brankicom Capan Vučić

28.05. 2019. održano je drugo po redu okupljanje i druženje BUSINESS INSIDERA gdje smo još jednom predstaviti naš program BINA – Business Insider Networking Association za one koji nisu bili prvi puta a željeli su saznati i učlaniti se.
Predstavili smo i TIM KONZULTANATA kojeg čine vrhunski stručnjaci iz područja prava, financija i računovodstva, EU fondova, prodaje i rukovodstva, ljudskih resursa, poslovnih komunikacija, IT solution, visualnog identiteta, dizajna, marketinga, PR te konzultanata za antistresni i sportski program koji nude rješenja za svaki izazov na poslovnom putu.

TEMA o kojoj smo pričali je:
KAKO ZDRAVLJE UTJEĆE NA ENERGIJU NOVCA a o njoj nam je govorila naša konzultantica za „Antistress program for business people“ Sanja Tatalović – prof. holistička terapeutkinja s više od 20 godina iskustva u svijetu iscjeljivanja i osobnog razvitka ali i autorica nekoliko uspješnih i učinkovitih programa koji redom imaju zajedničku agendu – pomoći pojedicu u kormilarenju kroz život.

Jedino zdrav čovijek može imati fokus i kreativnost u poslu.

Bilo je zanimljivo slušati predavanje i diskusiju sa prisutnima jer potrajalo i duže nego smo planirali ali to je smisao druženja gdje postoji interes za naše odlično odabrane teme.

Ovo NIJE OBIČNO UMREŽAVANJE gdje ćete samo razmijeniti vizitke nego PUNO VIŠE!

DOBRDOŠLE KOLEGICE I KOLEGE MUŠKARCI! Ovo je MREŽA za SVE!

Tu smo da ZAJEDNO ostvarimo svoje snove.

ZAJEDNO SMO JAČI I PAMETNIJI!

Želite nam se pridružiti?

Kontaktirajte nas!

Pošalji upit