ŽELJKO POPOVIĆ
ŽELJKO POPOVIĆKonzultant na području kreiranja i pozicioniranja brenda te komunikacijske strategije
Diplomirao je politologiju na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.
Tijekom svoje karijere bio je na funkcijama account managera agencije McCann Erickson, Senior Brand Managera Ožujskog piva (Zagrebačka pivovara/Interbrew), izvršnog direktora agencija Bruketa&Žinić, EP’64 i dr., te voditelja marketinga logističke tvrtke eLog.

2010. godine bio je član direkcije „50. jubilarnog Splitskog festivala“. Kao član radnih skupina za osmišljavanje i razvoj standarda zanimanja i kurikuluma sudjelovao je u projektu izrade preddiplomskog studija „Poduzetništvo u primijenjenoj umjetnosti i dizajnu“ (Veleučilište Vern, Zagreb). Također je kao član radne skupine za osmišljavanje i razvoj standarda zanimanja sudjelovao u EkoRaMa projektu izrade 5-godišnjeg studija „Ekologije“ (Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb).

Završio je niz stručnih edukacija: Train to Trainer, Master Leader program, Leadership akademija, Executive Coaching i dr.

Niz godina radi kao edukator i poslovni savjetnik na području kreiranja i pozicioniranja brenda te komunikacijske strategije. Održao je niz treninga u Zagrebu, Beogradu i Skopju. Nekoliko posljednjih godina radi kao trener/predavač u zdravstvenom učilištu Ambitio.

POSTAVI UPIT ZA KONZULTACIJE